Home Patiënten informatie

Bloedprikken in Zwartsluis

Bloedprikken in Zwartsluis

Indien het voor u lastig is om naar Meppel of Zwolle te gaan om bloed te laten prikken dan kunt u op afspraak bloedprikken in de Toesebolte.
Dit is wekelijks op maandag en op donderdag van 08.00 -09.30 uur

U kunt hiervoor een afspraak maken via mijnisala.nl of bellen naar (088)6242377

Meldpunt bijwerkingen

Meldpunt bijwerkingen

Het Nederlands Bijwerkingen Centrum Lareb is het nationale meldpunt van bijwerkingen van geneesmiddelen in Nederland. Doordat alle meldingen op één centraal punt worden verzameld, kan Lareb de veiligheid van geneesmiddelen in Nederland bewaken. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk bijwerkingen ook daadwerkelijk worden gemeld!

U kunt op deze website als gebruiker van geneesmiddelen een bijwerking bij Lareb melden. Uiteraard wordt alle informatie die u aan ons stuurt strikt vertrouwelijk behandeld.

 

 

Wanneer u andere ervaringen (geen bijwerkingen) met het geneesmiddel wilt melden, kunt u terecht bij het Meldpunt Medicijnen van DGV. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan problemen met de verpakking of bijsluiterteksten.

Begin uw melding

Farmacotherapeutisch kompas

Farmacotherapeutisch kompas

Het Farmacotherapeutisch Kompas van het College voor zorgverzekeringen biedt informatie over in Nederland verkrijgbare geneesmiddelen. Alle geneesmiddelen zijn voorzien van duidelijke voorschrijf- en toepassingadviezen. De website is primair bestemd voor artsen en apothekers en degenen die voor deze beroepen worden opgeleid.

Op deze website vindt u op verschillende manieren informatie. U kunt gericht zoeken op stof- of merknamen van geneesmiddelen of op indicaties/diagnoses. U kunt zoeken in specifieke geneesmiddelenteksten of in achtergrondinformatie.

 Ga naar het Farmacotherapeutisch Kompas                                                             

Handige links